Om Falk Systematik

Om Falk Systematik

Efter 20 år i hotellbranschen är det dags att skriva ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har haft många positioner bland annat 11 år som hotellchef. Denna bransch drabbades i mars 2020 hårt av Corona-pandemin. Detta resulterade i att jag tidigt började fundera på vad jag skulle göra om jobbet i hotellbranschen skulle försvinna. Inledningsvis började jag fundera på vad jag är bra på. Även kollegor och vänner inkluderades i denna fundering. Mina tankar om Falk Systematik hade sats i rullning.

Ganska snart såg jag en röd tråd i alla notis-lappar jag skrev – jag är bra på att skapa rutiner. Med denna insikt och att jag hör många företagare inte tycker rutiner är det roligaste av alla måsten. Och självklart ska var och en ägna sig åt det man tycker är roligt. Och det man tycker är roligt är nog det man är bra på. Grunden till Falk Systematik såg dagens ljus.

Om du känner att ämnen som systematiskt arbetsmiljöarbete, systematiskt miljöarbete och systematiskt brandskyddsarbete är uppgifter som får dig som företagare att rygga tillbaka tycker jag du ska kontakta mig för att se vad jag kan hjälpa dig med. Kanske kan jag hjälpa dig eller din personal med budgetering, prisoptimering, IT-frågor och rekrytering? Är det äntligen dags att ro er miljöcertifiering i hamn vilket kan ta tid om man inte ser skogen för alla träd? Hur gör nu när du budgeterar? Jag har ett

Skicka mig ett e-brev så kontaktar jag dig! Du får också gärna prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Med vänliga hälsningar
Pontus Falk

Rulla till toppen